Opname #5 – Uitnodiging cd-presentatie

-Stavinoha_Looping-Patterns

Hierbij nodig ik je van harte uit voor de cd-presentatie van mijn EP Looping Patterns. Op zondag 21 juni geef ik om 15:30 uur een soloconcert in Amsterdam bij restaurant Speijkervet met dit nieuwe programma, gebaseerd op vocale loops. Toegang is gratis!

Ik gaf mezelf de opdracht om een aantal liedjes te schrijven en op te nemen met slechts vier tools: mijn eigen stem, loop station, vocale effectenbox en basgitaar. Jezelf dit soort beperkingen opleggen in de muziek is heel erg leuk en leerzaam. Want hoe minder middelen je tot je beschikking hebt, des te meer moet je je eigen creativiteit gebruiken.

Het resultaat is bijna klaar: een solo-EP met vier eigen composities en een cover. Alles dus uitgevoerd met alleen vocalen, en hier en daar een beetje basgitaar. Ieder liedje heb ik thuis opgenomen en tegelijkertijd gefilmd, zo kun je zien hoe ik de loops en de effecten maak. In één take live voor de camera, zonder overdubs en editing. Vanaf 19 juni is de EP verkrijgbaar op iTunes, Spotify, Amazon en Bandcamp. Dit is mijn 5e opname, Syllables:

 

Scroll to Top