Workshops

use your voice

Je stem is meer dan alleen een drager voor woorden. Hij is uniek, en zegt veel over wie je bent. Mijn bedrijf use your voice is er voor iedereen die zich wil verdiepen in stemgebruik, op persoonlijk of professioneel gebied. Word bewust van je stem als krachtig en creatief expressiemiddel om contact of muziek te maken.

Gebruik je stem en laat je horen! | workshop

Datum n.t.b. | 14:00 – 17:00 uur | Amsterdam-West | investering: €90,- (studenten en stadspashouders: €80,-)

Ademhalen en praten: gelukkig gaat dit meestal vanzelf, zonder dat we er bij stil hoeven staan. Maar ervaar je weleens dat je buiten adem raakt of dat je stem niet doet wat je wilt, bijvoorbeeld tijdens een presentatie of sollicitatiegesprek? Of misschien heb je het gevoel dat je niet altijd wordt gehoord?

Hóe je iets zegt, is minstens zo belangrijk als wát je zegt. Doe mee aan deze workshop en:

  • Geef je zelfvertrouwen een boost door aan je stem te werken
  • Word bewust van je stemgewoontes en hoe je jezelf presenteert
  • Ervaar hoe houding, gedachtes en emoties je stem en presentatie beïnvloeden
  • Leer hoe ademhalings- en stemtechnieken je meer zeggingskracht geven

Er is plek voor maximaal 4 deelnemers, en dus veel individuele aandacht voor iedereen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw stem? Doe mee en schrijf je in: laura[at]useyourvoice.nl

“Laura leidt op zeer prettige en professionele manier het proces waarbij ze nooit het individu uit het oog verliest. In relatief weinig tijd kom je tot heel veel inzichten. Na de workshop heb je concrete oefeningen en handvaten om zelf aan de slag te kunnen gaan. Laura is to-the-point en helder, met veel humor.” (Annemare, performer)

“Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan met deze workshop! Laura geeft duidelijke uitleg en feedback en creëert een warme sfeer waarin alle (4) deelnemers aan hun persoonlijke stem en ademhaling kunnen werken. Het was een hele nuttige én gezellige middag!” (Roos, data-analist)