Nieuwe EP – samenwerking met Mjutah uit Berlijn

Je doet een keer een optreden met De Drijvende Diva in Duitsland, en voor je het weet zing je op een plaat voor een Duits label. Het kan allemaal!

Op een prachtige, warme junidag speelden we met De Drijvende Diva bij de Musikfestspiele Sanssouci in Potsdam. Met de geluidstechnicus van dienst, Florian, wilden we misschien nog uit in Berlijn. Dat was tenslotte maar een half uur rijden. Berlijn hebben we niet gehaald, na een hele dag werken komt op een gegeven moment toch de man met de hamer opduiken.

Met Florian heb ik contact gehouden. Samen met Mazen draait en produceert hij onder de naam Mjutah deep house en techno met de voor Berlijn zo typische, eigenzinnige sound. Florian stuurde me op een gegeven moment wat tracks door die misschien wel wat vocalen konden gebruiken. Hun muziek sprak me aan: ik kreeg meteen ideeën voor tekst en melodie. Over de eerste probeersels die ik opnam was het producersduo meteen enthousiast, ze hebben de vocalen één op één gemixt en gemasterd.

En voordat ik het wist had ik dus een mooie bijdrage geleverd op twee nummers van Mjutah’s nieuwste EP Nebula. Originele, laid back elektronische muziek – niet alleen geschikt voor de club, maar ook lekker om thuis op te zetten. Vanaf deze week is de EP te koop bij iTunes en Beatport. Je kunt hem ook in Spotify beluisteren, maar bedenk dan wel dat de artiesten daar waarschijnlijk nooit een cent van zullen terugzien. Wij worden er blij van als je ons support met een betaalde download!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/29902358″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Scroll to Top