Tijdens mijn soundcheck voor het Jalisco Jazz Festival in Guadalajara liep ik de journalisten van het online TV-kanaal Alucín tegen het lijf, die verslag deden van het festival. Toen ze mijn soundcheck hoorden waren ze zó enthousiast over mijn muziek, dat ze besloten om een apart item over mij te maken.

Ik was die middag op mijn slippers de jazzclub binnengewandeld en nog helemaal niet voorbereid op een interview, maar voordat ik het wist had ik een microfoon in mijn handen en vertelde ik in het Spaans over hoe ik er toe ben gekomen om zelf muziek te gaan schrijven.

Alucín heeft mijn verhaal mooi geïllustreerd met fragmenten uit mijn YouTube video’s, foto’s van het México Y2K18 International Live Looping Festival en tot slot de live registratie van mijn toegift tijdens het Jalisco Jazz Festival: Chestnut Street van looping-collega Kendra McKinley.

Je kunt het item hier terugkijken:

Scroll to Top